nyomtatott ragasztószalag
A Címke Nyomtató shop minden igényt rövid határidővel képes kielégíteni. A felhozatalában megtalálható az 50 mm, a 75 mm és a 100 mm szélességű PP vagy PVC nyomtatott ragasztószalag. Gépi és kézi ragasztásra is alkalmas eszközről van szó, ami a tekercs hosszától függően akár 990 méteres is lehet. A nyomtatott ragasztószalag szélessége meghatározza a csomagolási egységet és így a minimális rendelési mennyiséget is.
Milyen alapanyagú lehet a termék? Ottvan például a polipropilén matériájú. Egyértelmű, hogy az összes közül ez a leginkább költségkímélő változat, ami teljes mértékű csomagzárást tesz lehetővé, sőt, garantálja a környezetvédelmet is. A PP nyomtatott ragasztószalag fő pozitívuma egyértelműen az a műanyag változattal szemben, hogy jelentősen kedvezőbb ára mellett, kiváló csomagzárási tulajdonságokkal rendelkezik.

Jó tulajdonsága továbbá az, hogy a PP alapanyaghoz képest jobban ellenáll a mechanikai hatásoknak és sérüléseknek, illetve a matériához tartozó ragasztó is erősebb tartást nyújt. Persze beválik a PVC nyomtatott ragasztószalag is, de tudni kell, hogy ez már a prémium kategóriába tartozik ezen a területen, ezért az ára is magasabb. Minek köszönhetően is tapad a ragasztószalag? Minden az akrilnak köszönhető.
Ezért is ez a legelterjedtebb fajta, ami egyértelműen a legjobb választást jelenti azon cégeknek, akik a csomagolásnál első helyre helyezik a kedvező árat és a magas minőséget. Az ilyen nyomtatott ragasztószalag használható hidegebb, de nem hűtőházi, valamint normál és a magas hőmérsékleti tartományban. Említést érdemel a speciális, Hot-Melt ragasztóval rendelkező, logózott szalag is.