Netins bogároldó

Tavasszal és nyáron roppant zavaró, ha egy hosszú út után a járgány szélvédője és hűtőtárcsája tele van bogarak, rovarok maradványaival, amelyektől a megfelelő szer nélkül szinte lehetetlen megszabadulni.

Ekkor jöhet szóba a bogároldó használata, amelyik tökéletes terméknek bizonyul. Ennek hála, végre elfelejthető a több perces kaparás és a gyakran előforduló, a takarítást követő nem kielégítő végeredmény. A bogároldó alkalmazása azért is javasolt, mert a verda külsejének sem tesz jót hosszútávon, ha rajta maradnak a bogarak maradványai. Ezért is tanácsos olyan speciális bogároldó készítménnyel átmosni a verdát, amely a lehető leggyorsabban, semmilyen negatív hatás nélkül szabadítja meg a kocsit a rovarok okozta kellemetlenségektől és egyéb, nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Aki biztosra akar menni, egyértelműen az egy literes Netins bogároldó produktum mellett dönt. Ez különösen tavasszal, nyáron állja meg a helyét, amikor sajnos elkerülhetetlen, hogy a gépjármű ne találkozzon kisebb-nagyobb rovarokkal, bogarakkal.