nejlonharisnya

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek egyszerre tűnnek szexinek, ugyanakkor nemcsak az éjszakai kalandokhoz passzolnak. A nejlonharisnya egy furcsa találmány, mert a hölgyek egyszerre imádják és utálják, ez pedig kevés termékről mondható el. Az átmenetei időszak egyik jele, hogy szeretnénk végre levenni a hosszú nadrágokat, de még nem érdemes szabadon hagyni a bőrt.

Ilyenkor lép érvénybe a harisnya feladata, ami láthatóvá teszi a lábat, de mégsem kell megfagyni. Ráadásul szoknyával ugyanúgy keverhető, mint nadrággal, úgyhogy a viselője dönthet a kinézetéről. Nejlonharisnya általában átlátszó vagy fekete színben szokott fogyni, de felkapottnak számítanak a fehérek és a mintásak is.

A változó divat rendszeresen visszatér, ezért könnyen találkozunk színes darabokkal is, elég körülnézni az egyik fehérneműs boltban. Szerencsére a nejlonharisnya sohasem megy ki a divatból, tehát csak arra figyeljünk, hogy jó minőségben szerezzük be! Nincs annál bosszantóbb, mint amikor az első viselés után futni kezd a szál.