Beltéri ajtó Budapest

A beltéri nyílászárók nem csupán praktikusak kell legyenek, hanem esztétikus kinézetűek is. Ezért általában ezt a kettőt egyesülni látjuk. Például egy átlagos beltéri ajtó Budapest kerületeiben nem tartalmaz semmilyen üveget.

Erre többnyire azért van így, mivel társbérlők élnek egy csupán pár szobás lakásban, ezáltal pedig a privát szféra megőrzésére kell törekedniük. A legnépszerűbb darabok ennek a kritériumnak megfelelve tömör fából készülnek, valamint nagyobbrészt a sötét színek motiválnak a modern ízlésnek megfelelően.

Fontos figyelmet fordítanunk arra, hogy a beltéri ajtó Budapesten a lehető legjobban hangszigetelt legyen az együttélés megkönnyítésének érdekében.

A fent felsorolt tulajdonságokat szem előtt tartva, már válogathatunk a prémium CPL, a furnér, valamint a fóliás típusok közül is. A nagyobb esztétikum érdekében, választhatunk egy kissé elütő kilincset. A stíluskeveredéssel tökéletesen elérhetjük a manapság menőnek számító vintage stílust is, ami képes az egyediség érzetét kelteni.