LED szalag

A LED égők forgalomba hozásával rengeteg lehetőség megnyílt előttünk. Egyrészt soha olyan kevés árammal nem tudtuk fénybe borítani a lakásunkat, mint ezekkel az apró diódákkal, másrészt pedig rengeteg dekorációs megoldást is meg lehet valósítani általuk.

A LED szalag vezérlő általi szabályozásával,talán a legtöbbféle dekor opció vitelezhető ki, hiszen nemcsak a fehér fény különböző változatait lehet előcsalogatni belőle, hanem a szivárvány szinte összes színét. Ezáltal a LED szalag nemcsak remek fényforrás, de egy romantikus vacsora, buli vagy baráti összejövetel alkalmával is remekül helytállhat.

Csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot, vagy ha az esemény megengedi, akkor váltakozó színűre is beállítható, a LED szalag vezérlő segítségével. Olyan hangulatot varázsolhatunk, amilyen a legelegánsabb vendéglőben, illetve a legfelkapottabb szórakozóhelyen sincs, ráadásul mindezt nagyon kevés energiafogyasztással, így ha ó végi számlán szinte észre sem fog vevődni a LED szalag vezérlő által történő huzamosabb használat.