kreatin tabletta

Nagyon sokan kedvelik, hiszen kényelmesen szedhető és hamar kifejti a pozitív hatását. A kreatin tabletta súlyemelés, sprintelés és egyéb intenzív erőkifejtés során kifejezetten hasznos lehet, mivel növeli az izmok teljesítőképességét.

Felgyorsítja a regenerációs folyamatot az edzések után, így gyorsabban felépülhet és újra munkába állíthatja az izmait. A használatával hamarabb elérheti a kitűzött célját. Bárhová magával viheti, mivel praktikus kiszerelésben kapható. Pontos adagolást tesz lehetővé, hiszen nem kell méregetni vagy hígítani.

A kreatin tabletta ismert a térfogatot növelő hatásáról. Ez azt jelenti, hogy a bevitele segíthet az izomsejtek víztartalmának a növelésében. Ez az úgynevezett sejtduzzadás pozitív hatással lehet az izomzat fejlődésére és az egyéb folyamatokra, mint a fehérjeszintézis.

A bevitelére érdemes étkezés előtt 20-30 perccel sort keríteni. Szakértők szerint, a kreatin tabletta hatóanyagai gyorsabban eljutnak az izomsejtekhez, amennyiben minden adagot szőlőcukorral juttat a szervezetbe.