Kellys bicikli

Az autók fenntartása a vásárlásnál kezdődik, hiszen mindig számolni kell az üzemanyagnak a költségével, az évenkénti szervizekkel és a gépjárműre vonatkozó adókkal.

Egy jó minőségű Kellys bicikli beszerzésével áthidalhatóak ezek a problémák, hiszen pont a városi és országúti közlekedésre lettek kitalálva. A cég minden évben újabb modelleket dob a piacra, amelyek varázslatos módon egyre szebbek és jobbak, így biztosan mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző darabot.

Ezek a kerékpárok rendszerint Shimano váltókkal vannak felszerelve, ami általában 24 sebességet jelent. Előnyük, hogy nehezebben akadnak be és a lánc is hosszú ideig kímélve van, azonban a használata elegendő előnyt jelent mind felfelé, mind egyenesben.

A márka veteránnak számít, nagyjából 20 éve van a piacon és mindig a megbízhatóságról tett tanúbizonyságot, mondhatni az esztétika ikonjaivá váltak az általuk gyártott modellek. A bikelife.hu webáruházban nemcsak Kellys bicikli található, hanem kedvére válogathat a különféle kiegészítők között is.