Kártyafüggetlen telefonok

Ön is járt már úgy, hogy szeretett volna venni egy új mobilt, azonban a jelenlegi szolgáltatója nem forgalmazta azt? Akkor lehet, hogy a kártyafüggetlen telefonok megvásárlása jelenti a megoldást ebben a helyzetben.

Ezekbe bármilyen SIM kártya belerakható, hiszen az összessel kompatibilisek. Némelyikük egyszerre 2 darab kezelésére is képes. Bár a hagyományos társaiknál valamivel drágábbak lehetnek a kártyafüggetlen telefonok, mégis megéri a megvásárlásuk mellett dönteni.

1 vagy 2 év gyártói garancia jár rájuk. A belső tárhelyük 128 GB is lehet. A többségük Android operációs rendszer használatával fut, de van néhány Apple iPhone is a kínálatban. A kártyafüggetlen telefonok többsége raktáron van, tehát a megrendelését követő 1-2 napon belül megérkezik. Az üzembe helyezés azonnal megtörténhet.

A színek szempontjából is hatalmas a kínálat. A legtöbb esetben ezüst vagy arany színben lehetséges a vásárlás. A kijelző mérete igazán változatos lehet. 70 ezer Ft feletti rendeléseknél ingyenes a kiszállítás.