Fóliázás olcsón

Az ember nagyon vigyáz a legfontosabb használati tárgyaira. Így van ez például a mobilokkal is. Különféle tokokat és fóliákat használunk a karcok és ütődések kivédése érdekében. A járművek esetében, a karosszéria fóliázás a fényezést és a festést hivatott megvédeni.

Többféle lehetőség közül válogathatunk, hogyha ezzel a védelemmel szeretnénk felruházni a járműt. Az karosszéria fóliázás lehet teljesen átlátszó. Így megőrzi az autó eredeti színét, azonban a szennyeződések és a karcok ellen teljesen védve van.

A felhelyezés után észre sem fog vevődni, hogy az autó egy speciális borítást kapott. Ez a felület nagyon ellenálló, hiszen a nagy sebesség, a különféle időjárási viszonyok és számos fizikai behatást kell kibírnia, mindezt úgy, hogy nem csúfítja el a dizájnt.

Éppen ezért ellenáll a magas hőnek, nem kezd el felválni a nedvesség hatására sem, ezért ugyanúgy mosható az autó karosszéria fóliázás után is, mint azelőtt. A kőfelverődések és az egyéb karcok ellen is remekül véd. Ha mégis megsérülne, akkor költséghatékonyan lecserélhető.