gyerekülés vásárlás

Sajnos sokan nem tehetik meg, hogy új, minőségi dolgokkal lássák el családjukat és másodkézből való cikkek beszerzésére kényszerülnek. Noha ezek a termékek gyakran újszerű kinézetűek, azonban használt gyerekülés vásárlás előtt, érdemes néhány dologra figyelmet fordítani.

Ilyenkor nem szabad, hogy a kinézet legyen az elsődleges szempont, hiszen a szép és megkímélt állapotú darabok még nem feltétlenül biztosítanak maximális védelmet a csöppségeknek. Ezért első lépésként célszerű a huzattól megszabadulni és alaposan szemügyre venni a vázat, nincsenek-e rajta repedések, törések.

Ha itt minden rendben van, akkor a biztonsági öv vizsgálatát is érdemes elvégezni, ahol szintén repedések, horzsolások után kell kutakodni, de a csat megfelelő működését sem árt tesztelni. Ha sérülésre utaló jel nem található, akkor a gyerekülés vásárlás akár nyélbe is üthető, hiszen ezek a részek felelősek elsősorban a lurkók biztonságáért, viszont a hátlapon található ECE tanúsítványra is ajánlott néhány pillantást vetni.