Fullcap sapka

Az amerikai divat az egész világot megbolondítja. Csóválhatjuk a fejünket, azonban a trendekre gyakorolt hatása vitathatatlan. A fullcap sapka is az egyik a sok „amcsi” őrület közül.

Még mielőtt azt mondanánk, hogy még csak nem is hallottunk róla, jó tudni, hogy ez is egy baseball sapka fajta, azonban a dizájnja mégis kicsit más. Talán kicsit férfiasabb vonalúnak tűnik, mint a baseball, azonban női kivitelben is nagyon meggyőző. Ez a fejfedő sportos, vagány és nagyon modern.

A robin-ruth.hu webáruházban megvásárolható fullcap sapka típusok ötvözik az amerikai stílust a magyar jegyekkel a „Budapest” felirat által. Mivel így nagyon nemzetközi, kiváló szuvenír a hazai és a külföldi barátoknak, ismerősöknek egyaránt. A fullcap sapka minden évszakban nagyon jó kiegészítő, de nyáron igazi telitalálat.

Minőségi 100%-os poliészterből készül, ami garantálja, hogy az anyagban sérülés hosszútávon se keletkezzen, ennek köszönhetően a sapka hosszú ideig megőrzi formáját és színét. Ez kötelező darab bárkinek a cuccai között.