A fi relé online is megrendelhető
A fi relé online is megrendelhető

Az áram egyáltalán nem gyerekjáték, hiszen ez a hasznos szolgáltatás talán egyben a legveszélyesebb is. A fi relé ugyanakkor képes megvédeni a lakásban lévő elektromos berendezéseket egy esetleges zárlattól, továbbá szivárgás esetén is automatikusan lekapcsol.

Talán sokan nem is tudják, hogy miről van szó, amikor meghallják a fi relé kifejezést, ami egyáltalán nem véletlen, ugyanis ezt leginkább a szakemberek szokták használni. A fenti szókapcsolat hétköznapi megnevezése áram-védőkapcsoló. Ez a kapcsoló tulajdonképpen az újonnan épített lakásokban alapfelszereltség, de ha az Ön házában még hagyományos biztosítéktáblás rendszer van, akkor ajánlott ennek kicserélésre egy fi relére.

Ezeknek a berendezéseknek az ára egyáltalán nem magas, és telepítése is egyszerű, noha ezt szakember kell elvégezze. Ha nem szeretne sokáig keresgélni a szaküzletekben, akkor kattintson a www.villanykapcsolo.com linkre, ahonnan egyszerűen megrendelheti a fi relé bármely típusát, de ha segítségre lenne szüksége ez ügyben, akkor az ügyfélszolgálat mindenben áll rendelkezésére.