Erős anyagú lábbelik

A lábak védelme rendkívül fontos a komoly fizikai munkák végzése közben. A Dike munkavédelmi cipő kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyenek legyenek is a körülmények, kényelmesen lehet benne dolgozni.

A dolgozóknak olyan öltözéket kell biztosítani, amelyik megfelelően szellőzik, különben sokkal fárasztóbbá válnak a rájuk kiszabott feladatok. Nem vehetnek fel akármilyen védőöltözéket, hiszen az több szempontból is megfelelő kell legyen.

A Dike munkavédelmi cipő esetében olyan fejlesztéseket készített a gyártó, amelyek egyedivé és kimagaslóan strapabíróvá tették a lábbelit. Ebben az esetben a dizájn általában másodlagos szokott lenni, viszont A Dike munkavédelmi cipő formatervezésének hála, kifejezetten jól néz ki.

Feltűnő színeket használtak a készítésénél és nagyon erős anyagokat, ezért nem használódnak el olyan hamar, mint egy átlagos cipő. A speciális talppal ellátott Dike munkavédelmi cipő nagyon biztonságos, mert egyes modellekben egy talplemez van, így azt nem tudja átszúrni semmilyen éles, hegyes tárgy.