borítékológép

A modern berendezéseknek köszönhetően, ma már sokkal kényelmesebb életet élhetnek az emberek. Némelyik munkafolyamat annyira lassan menne emberi erővel, hogy ezt inkább gépiesítették a szakemberek. A borítékológép rengeteg kellemetlenségtől szabadítja meg az önkormányzatokat és azokat nagy cégeket, amelyek havonta akár több százezer levelet kell kézbesítsenek.

Miért is annyira fantasztikus ez a masina? Lényegében ez a berendezés több dologra képes. A beprogramozáson múlik, hogy a borítékológép milyen folyamatokat végez el. Lehetőség van arra is, hogy egy borítékba több azonos névre szóló papír kerüljön, különféle mellékletekkel. Ha netán ez a melléklet egy CD, akkor ennek a társítására is adottak a feltételek. A borítékológép költséghatékony megoldást nyújt azon szolgáltatóknak, amelyek hatalmas ügyfélkörrel rendelkeznek.

A havi kapcsolattartás legegyszerűbb és legjobb formája a levél, ami nemcsak számlaként funkcionálhat, hanem hasznos információkat is tartalmazhat. A borítékológéppel rendelkező Delfin Rendszeráruház mindent megold, bízza rá tehát ezen feladatokat!