babzsákfotel

Nem mindenki van képben, lehet nem is találkozott vele eddig. A babzsákfotel hosszú utat tett meg az 1960-as évek óta, amikor először létrehozták. Az eredetileg kemény babokkal, majd polisztirol (hungarocell) gyöngyökkel töltött példányok vagy túl kemények, vagy túlságosan ingatagok voltak. Valahogy mégis sikerült beléjük szeretni.

A modern kiviteleket aprított poliuretán habbal töltik, így egy olyat hoznak létre, ami szuper kényelmes és támogató. A mai babzsákfotel számos előnnyel bír. Sokféle méretben kapható, az ottománoktól kezdve egészen a szobafoglaló kanapékig és nyugágyakig. Az aprított habtöltet lehetővé teszi, hogy nagyméretű „széket” kapjon, ami soha nem igényel újratöltést és évekig eltart. Nem kell többé rendetlen polisztirolgyöngyöket szivárogtatni az egész házban, nem kell többé tölteléket hozzáadni, amikor a babzsákfotel laposodik. A hab egy finoman puha, mégis támogató fészket biztosít, amit az Ön pihenését szem előtt tartva terveztek.

Babzsák, fix és formázható kivitelben

Az újonnan tervezett babzsák nagyszerű, támogató ülést biztosít. Az otthonában a legkényelmesebb pihenőhelyként tűnik fel. A vendégek, a gyermekek, de még a háziállatok is versenyezni fognak, hogy leülhessenek és élvezzék a kényelmét. Voksolhat a fix ülőhelyes mellett, ami székszerű és jó háttámlát biztosít. Választhat a jobban formázható opciók közül is, ahol a „széket” úgy alakíthatja, hogy megfeleljen a változatos pihenési igényeinek – játék, olvasás, alvás vagy tévénézés. Mivel a babzsák rengetegféle méretben kapható, kiválaszthatja a helyének leginkább megfelelőt.

Családja igényeihez igazodva, többféle méret közül választhat. Amennyiben helyhiányos a szoba, akkor is megéri beszerezni, hiszen a babzsák könnyen tárolható és csak akkor kell elővenni, amikor szükséges. A “korong alakú” darabok némelyike a falnak támaszkodik, így nem lesz útban, ha nincs rá szükség. Ezek valóban nagyszerű ülőalternatívát jelentenek a hagyományos bútorokkal szemben. Megkapja az összes kényelmet extrákkal kiegészítve.