gázolaj szivattyú

A különféle folyadékok átemelése, szállítása és elosztása más-más berendezéseket kínál. Abban megegyezhetünk, hogy szükség lesz legalább egy megbízható szivattyúra, viszont nem mindegy, hogy milyen típusról beszélünk. Például egy gázolaj szivattyú kimondottan az üzemanyag elosztására lettek kifejlesztve.

A kínálatban található gázolaj szivattyú szettekkel gyors és precíz adagolást tesznek lehetővé. Ez különösen jól jön az olyan vállalkozásoknál, amelyek járműflottával rendelkeznek.

De a mezőgazdasági munkák során is praktikusnak számít egy vagy több hatékony gázolaj szivattyú. Megrendelhető egyfázisú, 12V és 24V kivitelben is.

Az ipari felhasználás szempontjából kitűnő választásnak bizonyulnak az automata változatok. Ezek az alumínium konstrukcióknak köszönhetően, sokkal jobban bírják a strapát, az élettartamuk hosszúnak számít a mindennapos, intenzív használat mellett is. Háztartási használatra jutányos áron beszerezhetünk egy egész gázolaj szivattyú szettet, ami tartalmazza a szívó- és nyomótömlőt, illetve az adagolópisztolyt is.