online parfüm

Vásárlás előtt mindig döntsük el, hogy pontosan milyen termékre vágyunk! Az online parfüm beszerzése attól is függ, hogy melyik fajtáját keressük. Amikor a kedvenc illatunkat vásároljuk, rájövünk, hogy többféle formátumban kapható. A hagyományos a vízzel kevert, ami nagyjából 6 és 8% tartalmaz a valódi illatból.

A nyári melegben a legjobb a használata, így nyugodtan locsolhatjuk magunkat a vízzel, mert nem lesz túlságosan erős. A hátránya, hogy sokkal kevesebb ideig érezzük majd az illatot, ezért napközben újra meg kell ismételjük a felvitelét. Az eau de toilette nagyjából 8 és 15% közötti koncentrációjú és akár 3 órán keresztül is érezhetjük a hatását.

Ezt inkább a fiatalok szokták megvenni, mivel a jó illat egészen sokáig megmarad. Következő fokozatával általában 16 és 18%-ig terjedő valódi illat szokott lenni, ami akár 6 órán keresztül is a bőrünkön marad. Ha vásárláskor online parfüm után nézünk, akkor találunk mindegyik fajtából. Döntsük el, hogy valódi illatot akarunk beszerezni vagy nem!

Print Friendly, PDF & Email