baba testápoló

Az emberi szervezet egy nagyon összetett és érzékeny műszer, amire nagyon sok dolog hat negatívan. Pontosan ezért elengedhetetlen, hogy rendszeresen ápoljuk, kényeztessük. Ugyanakkor nemcsak a felnőtteknek van szükségük az efféle gondoskodásra, hanem a kicsiknek is. A baba testápoló pontosan emiatt kerüljön mielőbb a látókörünkbe!

A picik még nem tudják elmondani, hogy hol érzékenyek, egyszerűen csak sírnak, így az anyukára hárul a nagy feladat, hogy rájöjjön, mi lehet a probléma. Néha szemmel látható jelei vannak annak, ha a hámréteg kipirosodik, esetleg megsérül, a napsugárzásra erősen reagál, netán rovarcsípés okoz a problémákat. A körömvirágos baba testápoló egyedi összetételének hála, nagyon gyorsan kifejti a pozitív előnyeit.

A HerbArting ezen terméke 100 %-ban természetes összetevőket vonultat fel. A körömvirág kivonat mellett, kamillafőzet, mandulaolaj, minőségi shea vaj, E- és B-vitamin egyaránt megjelenik a baba testápoló összetételében. Megéri próbára tenni a készítményt, hiszen ezzel nagyon sok kellemetlen éjszaka kerülhető el. Kényeztessük a babánkat a természet kincseivel!