motoros fűkasza

Az elburjánzott növényzet kordában tartása csak hatékony eszközökkel lehetséges. A parasztplaza.hu kínálatában megtalálható motoros fűkasza megbízható eszköznek számít ezen a téren.

Hiába pihen a fészerben a legmodernebb fűnyíró, a magasra nőtt és fás szárú növényzet ellen mit sem ér, hiszen az ilyen feladat már meghaladja a képességeit a vágási magasság miatt. A motoros fűkasza viszont éppen az ilyen munkákhoz lett tervezve.

A jól kiegyensúlyozott gépek használata és kezelése könnyű. Nem terheli a karokat és a vállat, de a gerincre sem nehezedik olyan tömeg, ami egy idő után elviselhetetlenné tenné a munkavégzést. A motoros fűkasza ergonomikus kialakítást kapott és ezen felül rendkívül sokoldalú eszköznek számít. ,

Mivel damilfejjel, késekkel és vágótárcsával is használható, ezért mindenféle nyírási munkához használható. Amennyiben damilfejjel szereljük fel, akkor még szegélyvágóként is megállja a helyét. Az összes változat közül a motoros fűkasza rendelkezik a legnagyobb teljesítménnyel.