mobil iroda

Ideális megoldás bővítéshez, de önálló konténer-együttesként és kitűnően alkalmazható. A mobil iroda előnyeit sokáig lehetne sorolni, hiszen ez hazánkban is egyre elterjedtebb megoldás, a költséghatékony mivoltának köszönhetően. Azonnal elérhető és maximális kényelemérzetet biztosít minden ott dolgozónak, az egyedien kialakítható felszereltségének köszönhetően.

A természetes fénnyel kellemesebb munkakörnyezet teremthető meg. A mobil iroda erényeihez ez is hozzátartozik, hiszen többféle üvegezési megoldás valósítható meg, az egyszerűen alakítható szerkezetének köszönhetően.

A helyiségek méretei és a térnek a felosztása szintén igény szerint kivitelezhető. A tervezési és az összeszerelési idő általában néhány hetet vesz igénybe. Tehát nem kell hónapokig várni a projekt befejezéséig.

A felszereltség és az alapterület az ügyfél által kerül meghatározásra, a GST csapata pedig ennek megfelelően jár el a mobil iroda összeszerelése során. A csúcsminőség, a hőszigetelés és a tűzvédelem garantált. Ezek szintén a mobil iroda előnyeit gyarapítják.