erdészeti szárzúzó

A korszerű munkagépeknek köszönhetően, ma már minden mezőgazdasági tevékenység egyszerűen elvégezhető. Rendkívül felkapott lett ezek között az erdészeti szárzúzó. A szerkezet hatalmas kínálatban érhető el a boltokban, ráadásul kedvező árkategóriába sorolható. Nem kerül többe, mint más mezőgazdasági gép.

A felépítést tekintve, rendkívül masszív és erős. Minden terepen megállja a helyét. Általa könnyedén megtisztíthatóak a parlagon lévő földek. Az erdészeti szárzúzó akár a 3 méter magas növényzettel is elbánik. Teljesen felaprítja azt és a vastagabb ágak sem jelentenek akadályt.

A végeredménnyel biztosan meg lesz elégedve. Alkalmazható szántás és vetés előtt, hiszen nagyban megkönnyíti ezeket a folyamatokat. Sokkal egyszerűbb lehet a későbbi munkavégzés, ha az adott földterület teljesen meg van tisztítva. Az erdészeti szárzúzó 360 fokos elfordulásra is képes. Fontos megemlíteni, hogy kizárólag a föld feletti tevékenységek elvégzéséhez alkalmazható. Célszerű áttanulmányozni a használati útmutatót, hogy tisztában legyen a dolgokkal.