arany karika fülbevaló

Vannak olyan ékszerek, amelyek örök klasszikusnak számítanak, soha nem mennek ki a divatból, ezért a hölgyek nagyon szívesen viselik minden időben és alkalomra. Ilyen például az arany karika fülbevaló, az örök kedvenc. Szinte alig van hölgy, aki ne rendelkezne legalább eggyel.

Rengeteg típus kapható az ngoldekszer.hu internetes ékszerüzletben ezekből a modellekből, tehát érdemes körülnéznie a kínálatban, ha vásárolni szeretne. Fehér és sárga aranyból, köves és kő nélküli változatok közül keresheti meg az Önnek leginkább megfelelő darabot. Figyelmébe ajánljuk a készleten szereplő csavart arany karika fülbevalót, ami rendkívül jól néz ki.

14 karátos sárga aranyból készült, a súlya pedig 2,5 gramm. Most akciós áron juthatunk hozzá, ami többszázalékos kedvezményt jelent. Megrendelés esetén 1-2 napon belül a kiszállítása is megtörténik. Az ékszer a vevő által kiválasztott ajándékdobozban érkezik, jótállással és örökérvényű 5% kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártyával. Kifinomult ízlést és eleganciát sugároz ez az arany karika fülbevaló.