egzotikus nyaralás

Tahiti a szerelem szigete, amit sűrű őserdők, páfrányok, hegycsúcsok, patakokba hulló vízesések és varázslatosan szép trópusi virágok borítanak. Igazi pompás úti cél ez egy egzotikus nyaralás eltöltéséhez, hiszen néhány olyan nap várja az idelátogatókat, amit életük végéig nem fognak elfelejteni.

Tahiti tulajdonképpen két szigetből áll, észak-nyugati részen Tahiti Nui, ami körülbelül 40×20 km és a kisebb Tahiti Iti szigetekből, ezeket pedig egy földnyelv köti össze. A belső részén hegyek, körülötte korallfallal lezárt lagúna található. Ha az egzotikus nyaralás a fővárosba kalauzol, akkor megtekinthetjük a forgalmas főutcáját, a botanikus kertet, a Gauguin Múzeumot, a yacht kikötőt stb. A legtöbb luxusszolgáltatásokat biztosító szálloda a sziget nyugati részén lelhető fel.

Amennyiben kedvesét akarja meglepni egy egzotikus nyaralással, akkor tudnia kell, hogy ez a hely tökéletes lesz erre a célra. A morea-exkluziv.hu weboldalon található utazási iroda szervezésében tökéletes utazásban és pihenésben lehet részük.