LEO szivattyú

Egyre többen döntenek úgy, hogy automata locsolórendszerrel szerelik fel a kertjüket. Ehhez az igen praktikus megoldáshoz remek választás lesz a LEO szivattyú. Az öntözéstechnika sokat fejlődött az elmúlt évtizedekben és a hazai kerttulajdonosok is felismerték a fontosságát. A zöldellő, egészséges növényeknek elegendő víz kell a megfelelő időpontokban.

Egy szivattyú vagy házi vízmű megvásárlását követően, temérdek felhasználási módra nyílik lehetőség. A locsolórendszer tökéletesítése csak egy a rengeteg lehetőség közül, hiszen kiválóan alkalmas háztartási használatra, fúrt és ásott kutakhoz. A LEO szivattyú remekül alkalmazható díszkertek, családi otthonok kertjeinek az öntözéséhez, illetve szökőkutak ellátására.

A parasztplaza.hu webáruházban kisebb és nagyobb teljesítményű szivattyúk közül lehet választani, a kert igényeinek megfelelően. A LEO szivattyú igazán remek vétel, hiszen sokoldalú, minimális karbantartást igényel, csúcsminőségű alapanyagokból és a legújabb technológia alapján készül.