padló alátét

A végső simítások egyike a lakáson belüli padlóburkolás, amire érdemes nagyon odafigyelni. Ne kapkodjuk el a munkát, hanem minden esetben adjunk a részletekre és igyekezzünk a legjobb összetevőket választani a feladatra. Amennyiben semmit sem szeretnénk a véletlenre bízni, akkor a 4 milliméteres vastagsággal rendelkező padló alátét mellett döntsünk.

Ez a kivitel alkalmas az alapfelület kisebb egyenetlenségeinek a korrigálására és kivételes szigetelőhatással rendelkezik. Ez a tulajdonsága kimondottan hasznos az alápincézett helyiségek esetében. A padló alátét puzzle kialakítása révén könnyedén lerakható, egymásba illeszthető. Ragasztószalag és párazáró fólia külön kerüljön beszerzésre.

1×0,5 méteres táblákban kapható. Még a kezdők is könnyedén elboldogulnak vele. A megnövelt sűrűsége révén kifejezetten ellenáll a terhelésnek, ezzel megnövelve a burkolat élettartamát is. A padló alátét árában kicsit magasabb lehet a többi hasonló termékhez képest, de az egyedi minősége megtérülővé teszi a befektetést. Bátran kérjünk tanácsot a témában és a lerakásban egyaránt.