Balatonboglári pezsgő

A gasztronómia minden elemének megvan a maga különleges története, amihez hozzákapcsolódik a mi történetünk is. Nem ma kezdődött a Balatonboglári pezsgő története és az útja sem volt mindig akadálymentes. Ám a kitartó és bizakodó szakemberek segítségével, Magyarország egyik legsikeresebb és legnépszerűbb pezsgője.

Maga a Balaton és fantasztikus borvidéke táptalajul szolgál a sikernek, mert a csapadékban és a napsütéses órákban gazdag vidék ideális körülményeket biztosít. A természetes erjedés következtében megszülető pezsgés gyakori eleme az ünnepeinknek és a fontosabb alkalmainknak. A BB Balatonboglári pezsgő azonban ennél többre hivatott, semmint a szilveszteri bulik állandó szereplője legyen.

Különleges aromájának és hosszantartó utóízének eredményeképpen, kár lenne csupán a ritka eseményekre tartogatni. Ajándéknak is nagyszerű ötlet, akár külföldre való utazásunkra is vihetünk magunkkal pár üveggel. A BB Balatonboglári pezsgő bárhol, bármikor és bárhogyan fogyasztható. A pezsgő története a mi történetünkkel folytatódik.