Új telefontokok

Már megszokhattuk, hogy a különféle okostelefonok bizony nem a legolcsóbb árkategóriás termékek. A minőséget persze minden esetben meg kell fizetni, de mi a helyzet a mobilok kiegészítőivel?

Nos, nem nyilatkozhatunk minden gyártó nevében, de az iPhone 11 Pro tok ára igazán jutányos, így nem okoz gondot annak a megvásárlása. Talán elsőre nem is gondolnánk, hogy a készüléken lévő tok mennyi mindent mesél a tulajdonosáról, azaz rólunk.

A stílusunkat, sőt, az egész személyiségünket belevihetjük a mobilunkat védelmező borítás megjelenésébe. Ennek tükrében választhatunk az elegáns, az extravagáns vagy a kislányosan bájos kialakítású iPhone 11 Pro tokok közül. Az egyik legkeresettebb darab a glitteres verzió, ami az extravagáns kategóriába tartozik, hiszen már messziről tündököl, így garantáltan kiemeli a tulajdonosát a szürke tömeg forgatagából.

Ahogy azt említettük a cikkünk elején, ezek a termékek nem kerülnek csillagászati összegekbe, így bárki nyugodtan mazsolázgathat az iPhone 11 Pro tok gazdag és színes felhozatalából.