ketrec rács

Mindenki életében, aki nyulak, csirkék vagy fürjek tenyésztésével foglalkozik, felmerül az állatok megfelelő elhelyezésének kérdése. Előbb vagy utóbb mind a kezdő tenyésztők, mind a szakemberek úgy döntenek, hogy ketrec rács felhasználásával készítenek helyet az állatoknak. Ennek számos előnye van, amelyek közül a legfőbb talán az, hogy az ilyen szerkezetek teljes mértékben megfelelnek a tenyésztők igényeinek, legyen szó akár a méretről, akár a kialakításról.

Ezen kívül, lényegesen olcsóbbak lesznek, mint a kész megoldások. A ketrec rács sajátkezű előállítása esetén számos olyan kérdés megoldása válik szükségessé, amelyekben a készítők korántsem vannak mindig otthon. Fontos figyelembe venni, hogy a ketrec alján trágya halmozódik fel, így az folyamatos tisztítást igényel, ezért rendszeresen mosószereknek és víznek vannak kitéve. Ezen kívül az állatok érzékenyek a fertőzések gyors terjedésére és a környezetüket fertőtleníteni kell. A fenti tényezők alapján, a ketrec rács kiválasztásakor célszerű horganyzott modellt vásárolni.

Felgyorsítja a térelválasztó megépítésének folyamatát a kerítés alap

A válaszfalak mindenki által ismert fundamentumának elkészítése összetett, hosszadalmas és költséges munkával jár. A cégünk kulcsrakész megoldást kínál az előregyártott, megerősített és sima felületű kerítés alap formájában. A kész lábazati elemet felhasználva, nincs szükség komplex betonozási munkákra, elég csak a pillért betonozni. Ezáltal a megrendelők nemcsak időt, hanem pénzt is megtakaríthatnak a sokoldalú és jó minőségű szerkezet beszerzésének eredményeként.

Ezek a kerítés alapok kompatibilisek a legtöbb panel, szekcionált, fa, fém és egyéb típussal a piacon. Hazánkban a fundamentumok hagyományosan energia- és költségigényes betonozási munkák segítségével épülnek meg. A kész lábazati elemek jóval megfizethetőbbek, mint a zsalus fundamentumok, ráadásul még egy laikus is könnyen megbirkózik a telepítésükkel, mivel nem kell árkokat ásni vagy betont önteni. A kész kerítés alapokból több tízméteres válaszfalat lehet létrehozni, akár egyetlen nap alatt is.