betegágy

A fekvőbetegeknek egészen speciális eszközökre lehet szükségük az otthoni ellátás során, ezért alaposan át kell gondolni és meg kell tervezni a hazaérkezésüket, hogy miként fognak zajlani a mindennapok. Az egyik legfontosabb teendő a betegágy kiválasztása lesz, amihez mindig a beteg aktuális és várható állapotát kell figyelembe venni.

A betegágy esetében a mozgathatóság és az automatizálás is fontos szempontok lehetnek, ahogy olykor a különféle kapaszkodók, korlátok jelenléte is elengedhetetlen. Tehát mindenképpen fel kell mérni, hogy mire lesz szükség a kényelem és biztonság minél magasabb fokú biztosításához, mert ez alapján lehet eldönteni, hogy melyik lesz a tökéletes betegágy.

A harmoniagyogyaszat.hu weboldalon többféle modell is megtekinthető, képekkel és részletes leírással, hogy a vásárlók tisztában lehessenek, melyik betegágy, mit tud nyújtani. Továbbá, ha segítségre szorulna valaki a választást illetően, akkor az oldal üzemeltetői készséggel állnak a rendelkezésre, hogy megválaszolják a felmerülő kérdéseket.