Megbízhatunk egy nemzetközi betegszállító céget
Megbízhatunk egy nemzetközi betegszállító céget

Közeledik a tél és egyre többen gondolkodnak azon, hogy hová volna érdemes menni kicsit kikapcsolódni. A nyugati síparadicsomok erre remek lehetőséget adnak, de benne van a kockázat, hogy valamilyen sérülés történik. Ilyenkor a biztosító, akinél az utasbiztosítást kötötte, gyakran mérlegeli a helyzetet, hogy az itthoni kezelés hatékonyabb-e és ha igen, akkor megbíz egy nemzetközi betegszállító céget ennek lebonyolításával. Ez több szempontból is megfelelő lehet, hiszen az itthoni környezet a páciens számára is ideálisabb lehet.

A hangulat és a baráti légkör nagyban hozzájárul a felépüléshez. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mielőtt elindulnánk kikapcsolódni, már erre kellene gondolnunk, mert akkor az nagyon elvenné a kedvünket. A tudat viszont, hogy egy esetleges baleset során remek és prémium ellátásban lesz részünk, megnyugtató lehet. Hazai szinten, az Aranyszív Ambulance az, amelyik gyorsan és hatékonyan megoldhatja az ilyen jellegű szállítást.

A szakértő gárdára minden esetben számíthatunk. Akárcsak belföldön, a külföldi utak során is egy speciálisan kialakított jármű kerül alkalmazásra, amiben a megfelelő, akár személyre szabott igények számára kialakított és berendezett műszerek, valamint betegápolók mellett, mentőorvos is jelen lehetnek. Érdemes letisztázni az út előtt a pontos részleteket, mert akkor a cég emberei ennek tudatában készülnek fel. A szolgáltatás oda-vissza működik, tehát nemcsak külföldről haza, hanem akár Európa bármelyik országába megtörténhet a szállítás.

Vannak olyan speciális esetek, amikor maga a jármű adott, csak a személy nem képes azt vezetni. Ekkor megoldás lehet a sofőrrendelés. Természetesen nem egyszerű sofőrről van szó, mert megfelelő vezetői engedéllyel rendelkező és szakképzett mentőápoló kerül kiküldésre. Mielőtt bármit is eldöntetnénk, érdemes az Aranyszív Ambulance internetes oldalát meglátogatni, hiszen itt részletekbe menően bármit megtudhatunk. Bízzuk magunkat Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozására, akik számára a mi egészségünk és elégedettségünk a legfontosabb!