Nem hivatalos oldal

Webáruház

One step gél lakk a gyors megoldásokért

One step gél lakk

A hagyományos körömlakkok szépek, felvitelük gyors és egyszerű, azonban a tartósságuk megkérdőjelezhető. A zselés körmök ugyan tartósak, azonban olykor nincs időnk egy építésre.

Az one step gél lakk ötvözi a hagyományos körömlakk és a zselés körmök tulajdonságait, előnyeit. Az ápolt körmök mindenkin jól mutatnak, azonban ritka az a körömlakk, amely akár több hétig is kifogástalan állapotban marad. A nők javarészt nagyon elfoglaltak, így a lakkozás nem mindig akkor sikerül, amikor esedékes lenne. Olvasd Tovább

Kedvelt játék a plüss hal

Plüss hal

Egy édes, puha állatbábhoz hozzábújni nagyon jó érzés, legyen szó bármilyen állatról. A gyerekek ráadásul mindenféle állatot kedvelnek, ezért számukra egy plüss állat megvásárlása nagy örömet jelent.

A cleverpuppets.hu webáruházban kapható plüss hal tökéletes választás lehet, ezért itt érdemes szétnéznie a bőséges választékban, ha egy ilyen ajándékkal szeretné meglepni aranyos csemetéjét. Garantáltan azt fogja látni, hogy a kicsi boldogan játszadozik ezzel és talán még éjszakára sem akar megválni tőle. Olvasd Tovább

Kedvezőek lettek a légkondicionáló árak

Légkondicionálók bomba áron!

Látogasson el a weboldalunkra, ahol megtekintheti termékeinket és egyedi választékunkat! A légkondicionáló árak között nem ritka, hogy akciókra bukkanhat, ami gazdaságos megoldást jelent klímavásárlás esetén.

Elterjedt berendezések és már a gyártási technológia sem annyira költséges, mint néhány évvel ezelőtt. Az egészséges otthoni vagy munkahelyi környezethez hozzátartozik a megfelelő hőmérséklet, ami gyakran csak ilyen mesterséges úton kivitelezhető.

Olvasd Tovább

A gyerekjáték webáruház könyveket is forgalmaz

Gyerekjáték webáruház

A gyerekruhák beszerzése néha igen nagy gondot okoz a szülőknek, hiszen egyik üzletben nincs megfelelő méret, a másikban van, de a szín nem tetszik, stb.

Ugyanígy van ez a játékokkal is és sokszor számtalan boltot be kell járni annak érdekében, hogy a megfelelő darabot vagy szettet megvehessük. Ettől a fáradságos és néha bosszantó kellemetlenségtől megszabadít a gyerekjáték webáruház, ahol kislányoknak és kisfiúknak egyaránt be lehet vásárolni, ráadásul anélkül, hogy a lakásból kitegyük a lábunkat. Olvasd Tovább

Infraszauna a méregtelenítés érdekében!

Tágítja a bőr pólusait

Ennek a remek berendezésnek 30 perces használatával a test 600-800 kalóriát is veszíthet, mindezt úgy, hogy még mozgásra sincs szükség. Amikor az infraszauna kifejti jótékony hatásait, a test dolgozik, izzadságot termel, hogy elvezesse a hőt, ugyanakkor kiválasztja a zsírokat, valamint a káros méreganyagokat is.

Ennek köszönhetően, a folyamat ideje alatt folyadékveszteséggel együtt a súlyvesztés is létrejön.

Olvasd Tovább

A levegő páratartalmának megfelelő szintje

Levegő páratartalom

A lakásban mindig akad valami tennivaló. A rendrakás, ágyvetés, mosás, takarítás, főzés, porszívózás és törlés mind hozzátartozik a mindennapi feladatokhoz.

A levegő páratartalom és frissesség szempontjából mozgatást igényel, ezért szükséges, hogy időnként szellőztessünk, mert különben hamar kellemetlenné válik a légkör. Nem szükséges hangsúlyozni ennek a fontosságát, hiszen mindenki tudja, hogy a ház falainak, a ruháknak és szekrényeknek egyaránt szükségük van arra, hogy időnként a levegő átjárja őket. Olvasd Tovább

A kókuszolaj széppé varázsolja a hajat

Tápanyagokban gazdag kókuszolaj

A szépségipar rengeteg termékében felhasználásra kerül és ezelőtt nem is gondolta volna, hogy milyen ételeket lehet elkészíteni a felhasználásával. A kókuszolaj számtalan választási lehetőséget tár elénk, hogyha például ételekről van szó. El lehet felejteni az egészségtelen olajban tocsogó sülteket, amiknek az elfogyasztása gyakran okoz émelyítő érzést, mert annyira kikészíti az emésztést.

A kókuszolaj ezzel szemben jó hatással van az emésztésre, sőt, a fertőtlenítő hatása is közismert. Tehát magától értetődő, hogy az ezzel készült ételek máris egészségesebbek lesznek.

Olvasd Tovább

Egyeseknek mérvadó a Xiaomi Mi Band 2 ár

Xiaomi Mi Band 2 ár

A 21. század eddig kétségkívül az okos kütyük kora, amikor is a telefonok mellett megvehetőek az intelligens karkötők, szemüvegek és egyéb kellékek.

A karkötők annyira elterjedtté váltak, hogy például a Xiaomi Mi Band 2 ár egyre több mindenkit érdekel. Sok szaküzletben ennek az ára meghaladhatja a 15 ezer forintot is, de vannak olyan boltok, legtöbbször webáruházak, ahol ez a kellék igen olcsón megvehető. A tapasztaltabbak biztos tudják, hogy ez jóval olcsóbban beszerezhető külföldről. Olvasd Tovább

A Meizu telefon jól néz ki

Prémium anyaghasználat

Ismét egy izgalmas kínai gyártó kínálja portékáját. Hatalmas kijelzővel, jól szerepelő akkumulátoridővel és kiváló kamerával a Meizu telefon egyre jobban kezd elterjedni nálunk is, hiszen olyan technológiát kínál, amire minden felhasználó szívesen lecsap.

Az a helyzet, hogy egyre többen kezdik otthagyni az ismertebb cégek termékein, mondván, hogy annyival úgy sem kapnak többet, mint amit egy kínai telefon tud adni.

Olvasd Tovább

Biztonságos munkavégzés a testheveder segítségével

Biztonságos testheveder

Ha munkavédelmi eszközökről van szó, akkor természetesen a biztonság a legfontosabb, de az sem elhanyagolható szempont, hogy mennyire kényelmesen tudjuk végezni a feladatainkat.

Igazán bőséges testheveder választékkal várjuk kedves vásárlóinkat, amelyeket kötéltechnikához, mászáshoz emelkedéshez és mentéshez, munkahelyzet beállítóként vagy személyi leesés-védelmi eszközként használhat. Minden testheveder többféle méretben kapható, 5700 forintos ártól és olyan is van, amihez akciósan hozzájuthat. Olvasd Tovább