Nem hivatalos oldal

Ruha cipő

A Dike munkavédelmi cipő kiváló lábbeli

Erős anyagú lábbelik

A lábak védelme rendkívül fontos a komoly fizikai munkák végzése közben. A Dike munkavédelmi cipő kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyenek legyenek is a körülmények, kényelmesen lehet benne dolgozni.

A dolgozóknak olyan öltözéket kell biztosítani, amelyik megfelelően szellőzik, különben sokkal fárasztóbbá válnak a rájuk kiszabott feladatok. Nem vehetnek fel akármilyen védőöltözéket, hiszen az több szempontból is megfelelő kell legyen.

Olvasd Tovább

A kényelmi cipők pont azt nyújtják, amit az elnevezésük ígér: kényelmet.

Kényelmi cipők

Mióta az ősember elhagyta a barlangját, mióta az emberek társadalomban élnek, nem pedig ősközösségben, azóta mindenkinek van cipője; hol jobb, hol rosszabb, de nagyjából mindenkinek jut legalább egy pár. Ez nem véletlen, hiszen a lábunk igen érzékeny arra, ha köves talajon, ha hidegben kell járnunk. A kényelmi cipők ráadásul, mint amilyen a Kényelem Cipőszaküzlet által kínált lábbelik is, képesek olyan komfortos érzetet biztosítani azok számára, akik cipőt húznak a lábukra, mintha nem is lenne jóformán semmi a lábukon. A kényelmi cipők egyik előnye tehát a kényelem. Ilyen cipőket azonban eddig is lehetett kapni már; illetve úgy pontos, Olvasd Tovább