Kattintson ide a minőségi masszázsolajokért!

Minden ember szokta érezni időnként, hogy szüksége lenne egy kis felfrissülésre, hiszen a sok ülőmunka, a megfeszített tempó, a gyakori kialvatlanság megviseli mind a testet, mind a lelket. Sokan választanak ilyenkor egyszerű masszázst, hiszen a jótékony hatása nem marad el. Egészen más masszázsolajokkal megmasszírozni valakit, ide kattintva több közül is válogathat.

Ebben az esetben nemcsak az elfáradt izmokat lehet megmozgatni illetve a vérkeringést élénkíteni, hanem az illóolajok jótékony hatása is a szervezetbe jut. Természetesen nagyon fontos, hogy teljes mértékben naturális, minden adalékanyagtól mentes, tiszta olajjal történjen a masszírozás, hiszen ellenkező esetben elmarad az egészségre gyakorolt hatás, sőt, még gondokat is okozhat. A vegytiszta olajok jellemzője, hogy teljesen természetes alapanyagokból, csak növények felhasználásával állítják elő. Éppen ezért igen magas a koncentrációjuk, így csak valamilyen bázisolajjal hígítva lehet alkalmazni, másképpen allergiás reakciót válthatnak ki. Viszont a helyes módon alkalmazva, kiváló hatást lehet velük elérni, ugyanis remek antioxidánsok, illetve számtalan vitamint tartalmaznak, főleg A és E vitamint, amelyek a bőrön keresztül a szervezetbe jutva kifejtik jótékony hatásukat. Érdemes tehát az egyszerű masszázs helyett az olajos formát választani, hiszen ugyanannyi erővel sokkal jobb eredményt lehet elérni.

Persze, amint a nevükben is benne van, az ilyen olajok nemcsak arra alkalmasak, hogy a testbe fontos anyagokat juttassanak, hanem az illatuk is igen meghatározó. Az aromaterápia reneszánszát éli, hiszen sokan tapasztalják, hogy ezek a fenséges illatok milyen nagy hatással vannak a lélekre. A masszázsolajokba keverve így elérhető az, hogy egy ilyen alkalom során ne csak a testét érezze az ember megújulva, hanem lelkileg-szellemileg is feltöltődjön. Érdemes kipróbálni a különböző illatokat, hiszen így mindenki megtapasztalhatja, hogy rá melyik van a legnagyobb hatással és olykor-olykor jó ellazulni egy illatos, masszázsolajos kényeztetés által.

Print Friendly, PDF & Email