Anthon Berg csokoládé

1687-ben a Francia Akadémia tudományos alapon meghatározta az optimális csokoládéreceptet. Bár már előtte is foglalkoztak a csokoládé készítésével, hiszen a maják birodalmában is ismert volt. Az Anthon Berg csokoládé kifejezetten a magányos és nyugodt pillanatokra ajánlott, amikor az ember egyszemélyes édességre vágyik. A gourmania.hu weboldalon sokféle csokoládé közül válogathat, amelyek közé tartozik a mogyorós, a sós-karamellás, a nugátos, az édesgyökérrel készült és a karamellás változat.

A tejcsokoládéba töltött mogyoródarabkák igen népszerűnek számítanak az édességkedvelők között. Az Anthon Berg csokoládé igazán különlegesnek nevezhető, hiszen rendkívül jó minőségű alapanyagot használnak a készítők. Az Anthon Berg csokoládé ideális választás ahhoz is, hogy valakivel megossza, de akár egyedül is megeheti desszert gyanánt. A csokoládét többféleképpen felhasználják, hiszen arcmaszkokba is beleteszik,sőt, még hajfestékhez is, de a legismertebb amikor a tortákra teszik és szószt állítanak elő belőle.