Trófea

Miért kellene beérni egyetlen tányér étellel, ha valaki ennél többet is meg tud és akar is enni? Egy étteremben ekkor kell rendelni még valamit, és máris nem kell éhesen távozni! Vagy ha ez még mindig nem elegendő, akkor még… A végszámla ekkor persze idomulni fog a fogyasztás mértékéhez. Ám ha valaki bármelyik Trófeában is étkezik, akkor ott a számla nem fog megugrani annak fényében, hogy a vendég mennyit eszik! Hogy ez miként lehetséges? Nos, úgy, hogy a Trófea olyan étterem, ahol az ételekhez svédasztalos szisztémában lehet hozzáférni. Mindez azt jelenti, hogy aki eszik, az bármennyit ehet, mert az étel nem adagonként lesz elszámolva, hanem annak fényében, hogy a vendég betér-e enni vagy sem;

ha igen, akkor megfizet egy összeget, és máris ehet – technikai szempontból végtelen mennyiséget. A Trófea nemcsak az ételek terén áll korlátlan mennyiséggel a betérő vendégek elé, hanem italok vonatkozásában is, így ezen a területen is annyit vehet magához a fogyasztóvendég, amennyivel jól érzi magát. Értelemszerűen annak fogja megérni a Trófeában enni és inni, aki nem sima adagokhoz szokott, aki már otthon is képes jelentékeny mennyiséget megenni egymaga. Érdemes hát tenni egy próbát, ha valaki tud enni!

Print Friendly, PDF & Email